Locaţie

Taurus EMERGÉ

ContiTech Rubber Industrial Kft.

  • Budapesti út 10.
    6728 Szeged
    Hungary

ContiTech Rubber Industrial Kft. din Szeged este o sucursală a Continental ContiTech AG. Suntem dezvoltatori şi producători de vârf ale furtunurilor din cauciuc de înaltă presiune pentru diverse aplicaţii.

Firma are o lungă tradiţie în producţia de furtunuri. O gamă largă de furtunuri TAURUS EMERGÉ reprezintă întregul spectru industrial servind cercuri largi de utilizatori.

Recentele schimbări în proprietate şi structura organizatorică a firmei a condus la noi dezvoltări în tehnologia de producţie şi calitatea produselor. Un rezultat al schimbărilor este şi reînnoirea mărcii binecunoscute TAURUS EMERGÉ.

Producţia de nivel înalt, constructivitatea, experienţa profesională precum şi tehnologia strict controlată constituie baza calităţii recunoscute, duratei lungi de viaţă şi manipulării uşoare.

Industrial Fluid Systems oferă tipuri de furtunuri standard pentru o gamă largă de aplicaţii. Mai mult, cu sprijinul inginerilor şi tehnologilor noştri suntem pregătiţi să găsim soluţia la fiecare nouă solicitare şi să dezvoltăm construcţia de furtun special cu caracteristici unice.

ContiTech Rubber Industrial Kft.

Fabrica: ContiTech Rubber Industrial Kft.

Taurus EMERGÉ Szeged

Taurus EMERGÉ Szeged